Doğukent Bölgesi’nde Kanalizasyon Altyapısı Güçleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü olarak, şehir genelinde altyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Eczacı Arslan İspir Caddesi üzerinde, Doğukent Bölgesi Rezerv Alanları için kanalizasyon kollektör hattı yapım çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.
Söz konusu çalışma ile birlikte, bölgede toplam 3 kilometre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Hızla gelişen ve yapılaşmanın arttığı bu bölgede, uzun ömürlü ve yüksek kapasiteli altyapı sistemleri kurarak hem mevcut ihtiyacı karşılamayı hem de gelecekte oluşabilecek yoğunluğa hazırlıklı olmayı hedefliyoruz.
🔹 Yeni yerleşim alanlarına entegre altyapı çözümleri sunuyoruz.
🔹 Atıksu yönetiminde çevre dostu ve sürdürülebilir sistemler kuruyoruz.
🔹 Şehrimizin alt yapısını modern, güçlü ve güvenli bir yapıya kavuşturuyoruz.
Doğukent Bölgesi başta olmak üzere, şehrimizin her köşesinde yaşam kalitesini artırmak ve altyapı kaynaklı sorunları en aza indirmek için sahadayız. Vatandaşlarımızın desteğiyle, Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir ve dirençli bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.